19.11.2021 22646

SINIRLARI ZORLAYAN MATEMATİK 5. SINIF ONLİNE DENEME SINAVI-1

SINAVA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

 

 

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!
Denemeye başlamadan istenilen bilgileri doğru şekilde doldurunuz. Bilgilerini doğru şekilde doldurmayan öğrencilerin sınavı değerlendirmeye alınmayacaktır. Deneme sınavı için telefon TC veya herhangi bir kod istenmemektedir. Sınav ücretsizdir.


Sınav süresi 45 dakika olup 20Kasım Cumartesi- 21 Kasım Pazar günü bir defa girebilmek koşuluyla Pazar Saat 20.00'a kadar istediğiniz zaman aralığında sınava girebilirsiniz.


Deneme sınav sonuçları mail adresine gönderilecektir.


Deneme sınavı ayrıntılı sonuç listesi internet sitesinde dereceye giren öğrencilerin listesi ayrıca instagram adresinde yayınlanacaktır.

Sınırları Zorlayan Matematik İnstagram takip etmek için TIKLAYINIZ.


Deneme sınavına www.ramazanakkus.com.tr adresi Online Sınav bölümünde cumartesi günü yayınlanacak bağlantıya herhangi bir yere üye olma zorunluluğu olmadan katılabilirsiniz.

Sitemiz matematik konularının evrensel ve herkesin erişimine açık olması gerektiğini düşünmekle beraber, telif hakkı korunan materyallerin yayınlanmasını benimsemez. 5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre hakkı ihlal edilen, öncelikle üç gün içinde ihlalin durdurulmasını istemek zorundadır. İhlal edilen bir durum söz konusu ise bizimle iletişim kurunuz. rakkus010@hotmail.com e-posta adresinden lütfen bize ulaşınız.
Sınırları Zorlayan Matematik - Copyright 2020 © Tüm Hakları Saklıdır.